Kink / fetish / boudoir / bdsm

Olet siirtymässä galleriaan, jonka sisältämä kuvamateriaali on tarkoitettu aikuisille. Kaikki mallit ovat vähintään 30-vuotiaita aikuisia. Galleriassa oleva materiaali saattaa olla jonkun mielestä sopimatonta. Kuvaajan mielestä taas kaikkien oudoin seksuaalisuuden ilmentymä on siveys. Jos sinä olet oman seksuaalisuutesi suhteen konservatiivisempi, niin on ehkä parasta palata etusivulle tämän linkin kautta.

Jos kuitenkin jatkat niin huomioi, että kuvat ovat taidetta eivätkä yllyke plagioida samoja asioita kotonasi. Jos kuitenkin teet niin, niin älä demonisoi tätä sivustoa inspiraatiosi lähteenä jos parisi tai mallisi saa palovammoja, murtaa niskansa tai saa hypoksian. Internetissä on kuitenkin oikeasti synkkiä asioita, joten tämän sivuston aiheita ei kannata ottaa vakavasti huuli mutrussa. Kaikki on kuitenkin etukäteen sovittua aikuisten leikkiä.

Kuvissa on käytetty myös taiteellista vapautta. Osa kuvista saattaa olla henkilöistä, joita ei ole todellisuudessa edes olemassa (https://this-person-does-not-exist.com/en), tai joiden luomisessa on käytetty apuna tekoälyä. Kaikki kuvat ovat digitaalisesti vesileimattuja.

Jos haluat edelleen jatkaa, niin se onnistuu alla olevasta linkistä.

Yhteistyössä:

Seksuaaliterveyskauppa Antishop
Erotix Awards 2022: Euroopan paras kivijalkamyymälä.
Suomen laajin tuotevalikoima.
12 000 erilaista tuotetta / 400 neliön myymälä Jyväskylässä.
Kaikki löytyy myös: www.antishop.fi
.